Kunstig intelligens i dokumenthåndteringen!

KUNSTIG INTELLIGENS | Med M-Files 2018 og det nyskabende Intelligent Metadata Layer er det nu muligt at få kunstig intelligens (AI) i dokumentstyringen.M-Files med kunstig intelligens til dokumenthåndteringssystemer

M-Files er en ledende og anerkendt (af Gartner og Forrester) løsning til håndtering af dokumenter og anden information. M-Files organiserer dokumenter ved hjælp af metadata og man slipper derfor helt for de ulemper, almindelige netværksfoldere har, og man kan bedre leve op til GDPR.

Når man organiserer dokumenter ved hjælp af metadata, er konsekvensen jo at man skal anføre metadata, når dokumentet skal gemmes. Generelt er denne udfordring løst genialt i M-Files, fordi man i opsætningen sørger for at så mange metadata som muligt angives på exv. et projekt, mens man på projektdokumenter (som der er mange flere af) kun behøver at anføre projekt ID’et.

Kunstig Intelligens + Metadata

Men skulle man også synes at det er besværligt, kan man med M-Files 2018 og IML nu bruge kunstig intelligens (AI) så M-Files selv foreslår dokumenttype og metadata ud fra, hvad dokumentet indeholder.

Trækker man for eksempel en kontrakt ind i M-Files, vil dokumentet blive analyseret og metadata foreslået. Nemmere kan det næsten ikke blive:

Kunstig intelligens til dokumenthåndtering

Læs mere om M-Files Dokumenthåndtering

Læs mere om Kunstig Intelligens i Dokumenthåndteringen

Til M-Files.com/intelligent-metadata-layer-ecm