Solution Management testar M-Files 10.0

M-Files 10.0 är en viktig uppdatering som tillför flera nya funktioner till det redan populära och nytänkande dokumenthanteringssystemet (DMS). Utvecklarna har lyssnat på sina kunder och samarbetspartners för att ytterliggare förbättra sin prisbelönta mjukvara. Nu deltar vi i betatestprogrammet av M-Files 10.0. Bland de mest framträdande nya funktionerna som kommer med den nya versionen finns:

  • Ny och mer intuitiv UI för klienten, webserver och mobila platformar.
  • En redesign av gränssnittet för metadatahantering som gör det enklare och snabbare att spara ner dokument, samt förbättrar stödet för elektroniska formulär.
  • M-Files Mobile Access får förbättrat stöd för enheter med iOS, Android och Windows Phone, som gör det enkelt att använda mobila enheter för att spara ner och navigera genom information, samt skriva under elektroniska dokument.
  • Förbättrad integration med andra affärssystem bl.a SharePoint och flera CRM- och ERP-lösningar så som SAP, Microsoft Dynamics CRM och ERP, inkluderande GP, AX och NAV, Salesforce samt NetSuite.
  • Flera andra förbättringar för gränssnitt och användarvänlighet för en enklare och mer effektiv upplevelse för användare och administratörer.

Kontakta oss om en demonstration så visar vi gärna upp M-Files i ett webmöte! Skriv till