ISS Sverige har valt Solution Management och Nimbus Control för processhantering

Under det gångna året har Solution Management jobbat med att implementera en processlösning hos Svenska ISS Facility Services. Med dessa har vi skapat ett komplett verksamhetssystem baserat på Nimbus Control, som vi sedan designat och skräddarsytt efter deras behov. Lär dig om hur ISS – Sveriges största tjänsteföretag – når ”BPM Excellence” med våra metoder.

I juni gick ISS Sveriges nya verksamhetsportal live helt enligt planerna: en intelligent och användarvänlig helhetslösning för hela företagets processer. Världsomspännande ISS Facility Services har 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 i Norden och är därmed det största tjänsteföretaget i regionen.

Efter en nogrann urvalsprocess valde de Nimbus Control och Solution Management för att nå sina mål. I tillägg till Nimbus Control, valde de att presentera lösningen Microsoft SharePoint som webbgränssnitt tillsamman med det avancerade dokumenthanteringssystemet Exformatics ECM. Efter att vi tillsammans med ISS kartlagt alla företagets processer designade vi grafiska ”Landingssidor” (läs mer här) för att förenkla navigationen för medarbetare och satte samman ett komplett e-learning-system inuti Control, där användare kan lära sig om systemet genom olika former av media. Förutom den snabba och säkra filhanteringen får medarbetarna genom Exformatics ECM även tillgång till en social framsida för snabb kommunikation kring processerna.

Vi är övertygade om att ISS verksamhetsportal är en del av nästa steg för BPM: En nivåbaserad översikt för alla företagets processer, integrerat med workflow, säker dokumenthantering, multimediabaserad e-learning, social kommunikation och ett snyggt, grafiskt gränssnitt. Allt är samlat i en enda lösning som sätter nya gränser för möjligheterna med Nimbus Control, den mest avancerade BPM-applikationen på marknaden.