Fastighetsjätte väljer M-Files som ersättning för sitt nuvarande dokumenthanteringssystem

M-Files ett finskt ”Enterprise Content Management (ECM)” som är känt för sitt dynamiska sätt att hantera dokument och har blivit utvalt som “bästa dokumenthanteringssystem” av bl. a. TopTenReviews.

Fastighetsjätte väljer M-Files som ersättning för sitt nuvarande dokumenthanteringssystem


Det amerikanska fastighetsbolaget Boxer Property Management Corporation har valt M-Files för att
på ett mer effektivt sätt hantera sin massiva samling av hyresavtal, hyresgästsinformation, teknisk information och redovisningsdokumentation.
Boxer Property behövde en enklare och snabbare lösning för sin personal för att hitta de dokument de behövde. Dessutom har olika versioner av samma dokument som finns i olika applikationer i hela företaget gjort det svårt för personalen att avgöra vilken version av ett dokument som var korrekt.
Genom att migrera från… Open Text till M-Files har Boxer Property fått en lättanvänd och enhetlig lösning som redan gjort att man utökat användningen av sitt dokumenthanteringssystem till flera avdelningar.
Här i videon ser man olika exempel på hur Boxer Property använder M-Files och varför de valt systemet.För ytterligare information om M-Files dokumenthantering och hur det skulle kunna hjälpa dig och ditt företag förenkla din vardag när man jobbar med dokument, läs mer om systemet expertpanelerna räknar bland de bästa dokumenthanteringssystemen.