Prova en enkel lösning för Dokumenthantering

Vill du veta precis hur enkelt Dokumenthantering kan bli? Få en 30 dagars testperiod av M-Files – med oss som din guide!

enkel dokumenthantering

Download Trial

Lär dig hur man hanterar dokument och information snabbare och enklare med M-Files. Om du gillar lösningen du bygger, behåll den i den fulla versionen!

 • Alla funktioner
  Du kan testa alla funktioner som kommer med fullversionen, din enda begränsning är att du får 30 dagar på dig att prova. Ladda ner M-Files, bygg ditt valv och fyll det med information som är lätt att söka och hantera.
 • Inbyggd hjälp och guider online
  Kom igång snabbt med att försöka lösa dina utmaningar inom informations- och dokumenthantering, med hjälp av ett guide-arkiv och videor.
 • Exempel på lösningar
  Med din Trial får du ett förbyggt exempelvalv som simulerar en riktig dokumenthanteringslösning på ett mellanstort företag. Du hittar i detta valv inspiration och exempel på hur du kan upprätta strukturer för olika dokument, användare, processer (workflows) och annan information. Exemplet låter dig även prova hur enkelt det är att hitta information i en "färdig" M-Files lösning.
 • Bygg din egna lösning
  Under testperioden kan du bygga din egen lösning för dokumenthantering. Du bygger ett valv med en struktur för att lagra och visa upp information på ett sätt som tillgodoser dina unika behov och utmaningar. Gillar du resultatet? Behåll det när du byter upp dig till den fulla licensen! Låt oss guida dig till bättre dokumenthantering!
 • Hjälp från en erfaren implementeringspartner
  Behöver du bygghjälp under testperioden? Låt oss hjälpa dig få det mesta ur M-Files med vår kunskap och erfarenhet av att implementera M-Files-lösningar hos Nordiska företag. Tveka inte att kontaka oss när som helst under din testperiod för råd och hjälp!

Download Trial

Hela M-Files-upplevelsen

Vi anser att några av de viktigaste kraven på ett dokumenthanteringssystem är:

En god struktur, som är enkel att förstå och gör det lätt att bygga upp och vidareutveckla. För detta är styrd metadata rätt väg att gå! Dokument och annan information lagras i valv utan mappar och sköts helt av metadata. Metadatan kontrollerar du enkelt i ett hjälpsamt gränssnitt. Med M-Files kan du skapa strukturer för dokument och styra hur de visas så att det passar just er situation. Ni kan även ta inspiration från exempelvalvet som kommer med nedladdningen.

Snabbt och enkelt att använda. Bra system ska kräva så lite träning, anpassning och tålamod från användarna som möjligt, och hjälpa dem hitta informaitonen de behöver på nolltid – varje gång! Dina IT-användare förväntar sig mycket av sina hjälpmedel. Ett dokumenthanteringssystem är kritiskt för deras arbetsdag och får inte många chanser att imponera. Stunden de känner att ett alternativ är snäppet snabbare och/eller enklare än lösningen, kommer frästas att använda det istället (exempelvis lokala mappar, e-mail etc. utan styrning.)

Gränssnittet måste vare väldigt användarvänligt och teknologin bakom måste leverera rätt information, blixtsnabbt – varenda gång. Detta är två av M-Files största styrkor, vilket du får se så fort du startar din provperiod!

Teknologi som är öppen och klarar av att enkelt integrera med andra system. Teknologin bör även bygga på standardkomponenter och kodspråk, så att det inte krävs för mycket specialkunskap för att driva och utveckla lösningen.

En fullfjädrad Testversion som snabbt visar vad lösningen går för. Du bör redan efter de första få dagarna av testande och byggande se om du tycker om mjukvaran. M-Files testperiod låter dig börja tackla era verkliga utmaningar i Dokumenthantering och Informationsstyrning. De framsteg du gör i testen är direkt kompatibla med fulla versionen och du kan fortsätta där med det du är nöjd med. Givetvis hjälper vi gärna till under testbyggandet!

M-Files levererar på alla dessa krav, inklusive en bra Trial! Klicka nedan för att gå vidare till din 30 dagars testperiod – och lär dig det enkla sättet att styr dokument och information.

Download Trial
Web demo

Besök M-Files för mer information