M-Files: Det bedste dokumenthåndteringssystem!

Det er ikke kun os, der synes at M-Files er det bedste dokumenthåndteringssystem. TopTen Review har M-Files som #1 Gold Award Winner. Gartner har M-Files in sin Magic Quadrant for Enterprise Content Management Software 2013 og Forrester inkluderer M-Files i sin Forrester Wave Enterprise Content Management 2013 rapport.

bedste dokumenthåndteringssystembedste dokumenthåndteringssystem

TopTen Review (http://document-management-software-review.toptenreviews.com/)  giver M-Files karakteren 10 ud af 10 på grund af dets forretningsmæssige potentiale ud over generel dokumenthåndtering, og fordi M-Files mestrer både dokumenthåndtering og workflow. M-Files er anderledes, blandt andet fordi det ikke har en folderstruktur men er rent metadata-baseret, og det er uhyre enkelt at implementere og forstå. Alle ændringer logges og monitoreres, så der er styr på dokumentanvendelsen.

Gartner (download rapporten) fremhæver, at M-Files er bygget omkring en metadata-baseret struktur for filer, adgangsrettigheder og navigation i systemet. Det gør løsningen uhyre fleksibel. Brugere ser filerne i den sammenhæng, der er relevant for dem selv, og filerne er ikke hard-coded til en statisk folder-struktur. De fremhæver også stærke vertikale løsninger, såsom Kvalitetsstyring og Kontraktstyring. Endelig lægger de vægt på at M-Files kan afvikles in-house, som en Cloud løsning eller som en hybrid imellem de to. Få kopien af Gartner rapporten på M-Files hjemmeside: https://www.m-files.com/en/Gartner-Magic-Quadrant-ECM-2015?partner=505

Forrester (download rapporten) fremhæver, at M-Files tilbyder en ny og frisk tilgang til Enterprise Content Management med metadata og søgefaciliteter som alternativ til traditionel folderstruktur. Arkitekturen giver en fleksibel navigation med smidig gruppering af informationer. Endvidere fremhæves, at M-Files er en fuldt hybrid løsning med både cloud og on-site installation. (https://www.m-files.com/en/Forrester-Wave-ECM-Business-Content-Services-Q3-2015?partner=505)

Hos Solution Management mener vi, at M-Files giver den bedste dokumenthåndteringsløsning, når man sammenholder funktionalitet, brugervenlighed, pris og teknologi. Vi vil især fremhæve:

  • At M-Files har fuld ECM funktionalitet
  • At M-Files er uhyre enkelt at forstå og anvende for slutbrugeren
  • At M-Files’ versionshåndtering er velfungerende og praktisk at anvende
  • At integrationen med andre systemer er effektiv
  • At der findes out-of the box løsninger, der med simpel konfiguration kan tages i brug omgående
#1 i Dokumenthåndtering
Få en gratis trial